…om vanliga dagar

Jag har haft den mest fantastiska helgen.

Och det bästa är att det inte varit några extravaganser, det har bara varit en vanlig helg. Men det vanliga är bara så bra just nu. Så himla, himla bra.

Lördagar är det soccer practice halv nio, sen åker vi hela familjen och äter brunch, och sen är det simskola med bägge barnen. Efter det slocknar barnen i bilen på vägen hem så när vi kommer hem tar vi en cocktail i solen på uteplatsen och sen fixar vi middag tillsammans i lugn och ro (nåja).

Och söndagar har vi oftast barnvakt några timmar på förmiddagen så då kan vi göra nåt kul tillsammans (eller jobba eh…). Igår var det morsdagsbrunch med mina mammakompisar nere i hamnen så vi drack mimosas och hängde och tittade på båtarna i några timmar. Sen på eftermiddagen kom några kompisar över till oss och grillade och så satt vi och pratade hela kvällen.

Kanske är det så att vi uppskattar det mer för att vi vet att vi bara ska bo här i sex veckor till? Men jag vill liksom ha det så här jämt.

Jämt.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>