…om sista konserten för säsongen

Det är något med utomhuskonserter. Särskilt om de äger rum uppe bland kullarna, omgivna av träd, med utsikt över staden och havet. Och om det är Bob Dylan och Mark Knopfler som spelar.

Det där regnet var det ingen som brydde sig om. Jag skulle nästan kunna sträcka mig så långt som att säga att det var mysigt.

Och jag hade min varma kofta på mig, vilket bara kan betyda en sak.

Den är här nu, hösten.

Share

2 thoughts on “…om sista konserten för säsongen

  1. Hej!! Så roligt att du inte bara hittade in till mitt lilla hörn i cyberrymden utan även tog dig tid att lämna en kommentar! Om man inte är bortskämd med kommentarer blir man alltid glad när någon lämnar avtryck. OCH dessutom gav det mig chansen att hitta in till dig. Nu har jag suttit en lång stund och surfat bakåt i din blogg och blivit lätt beroende. Gillar ditt sätt att skriva!

    Fortsatt trevlig vecka! Nu måste jag fundera ut hur jag ska få ihop tillvaron så jag kan få tid att läsa ännu mer bakåt i din blogg. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>