…om nära nog perfekt

Lördag. Sol. Margaritas i skuggan. Pilgrimsmusslor. Mangosalsa. Solklänning. Mera pilgrimsmusslor. Jordärtskockspuré. Shiitake. Barfota. Grillad ahi. Pinot noir. Ben & Jerry’s.

Och… world peace?

Share

2 thoughts on “…om nära nog perfekt

  1. Hej Ugglan!
    Jag vill bara säga:
    Har följt din blogg nu i ett par månader. Vissa veckor är jag inne varje dag, ibland går det en vecka mellan varje titt. Hur som så lär jag mig något nytt varje gång! (ofta blir jag hungrig med). Ibland sätter du ord på tankar jag haft men inte kunnat formulera, ibland får du mig att tänka på helt nya sätt.
    Det är helt fantastiskt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>