…om när andra gör jobbet

Idag åkte våra ‘gäster’, som paradoxalt nog är de som äger huset som vi bor i.

Låter det märkligt? Alltså, vi hyr huset av dem (de bor i Colorado) men de har varit här i veckan och bott i studion som sitter ihop med själva huset. Förutom att det har varit roligt för barnen att ha lekkompisar i samma ålder vägg i vägg så har det varit trevligt att se dem fixa med huset.

Jag älskar att se andra jobba. Särskilt när det är jag som kommer att dra nytta av det.

Det har planterats nya växter, satts in nya lås på trädgårdsgrinden och dragits utomhusbelysning. Ett avocadoträd med frukter som snart är mogna, ett lilablommande träd som skuggar sovrumsfönstret och så en hel massa paradisträd överallt.

Det där med att hyra snarare än äga är nog inte så dumt ändå.

Inte sådana här dagar, åtminstone.

Share

4 thoughts on “…om när andra gör jobbet

  1. Heeeej, vet inte om du kommer ihåg mig men vi träffades på SWEAs lucia firande i Santa Barbara :) . Jag hittade dig genom “Scandinavians i USA.” Var här inne häromdagen och skulle försöka kommentera men det gick inte. Vet inte vad det kan vara för fel. Har hänt med andra bloggar som jag försökt kommentera på också noppas att det går nu :) .

    Låter som ni har ett jättemysigt ställe verkligen. Speciellt som att det finns en massa knas hyresvärdar här i Santa Barbara.

    • Jag kommer ihåg! :) Jag har också haft svårt att kommentera på en del bloggar, sjukt irriterande… Men nu funkade det ju i alla fall! Vad roligt att du tittade in! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>