…om learning by doing

Jag tror på learning by doing. Och det gäller inte bara den sortens kunskapsinhämtning som vi oftast menar när vi säger så. Jag tror på att testa sig fram i livet. Pröva och se.

Och det är väl egentligen det som jag har gjort med den här bloggen. Testat. Skrivit om olika saker hejvilt, utan särskilt mycket tanke eller riktning. Och det har varit trevligt. Jag har lärt mig saker, både om mig själv och om hur man egentligen gör när man bloggar.

Jag utvärderar det mesta i livet just nu (är det en trettioårskris, kanske?), så det är mycket möjligt att bloggen kommer att ta delvis nya former, nya riktningar. Jag vill pröva mig fram, se vad som känns bra i magen och vad som fungerar. Så – kanske kommer bloggen att bli lite, lite annorlunda framöver. Lite mer, lite mindre, på samma gång.

Jag tänker också försöka testa lite nya plattformar och se om det kan vara något för mig. Hädanefter kan ni därför följa mig på Twitter också, där jag heter @MFlinkfeldt. Dessutom tror jag att jag lyckats sätta upp en Facebooksida för bloggen (<– länk).

Möjligtvis.

Allt fungerade inte helt smärtfritt nämligen. När man A måste öppna källkoden till sin min blogg vet man jag att det kommer att bli en lång kväll… Men. Som sagt. Jag tror det ska fungera nu.

Om inte så har jag i alla fall något att göra medan resten av landet tittar på Superbowl.

Share

184 thoughts on “…om learning by doing

  1. Hahaha, jag ler ofta när jag tittar in hos dig! Det tog mig hela jullovet att få ordning på min blogg /webbsida när jag gick från Blogger till WordPress (via ProPhoto). Men man är rätt nöjd när det funkar till slut! Läs, jag är rätt nöjd, när det funkar till slut ;-)

  2. Vad spännande! Jag har gått i samma tankar ett tag och i går bestämde jag mig för vilken inriktning jag vill ha, på bloggen och i livet. To be continued… :)

    • Det måste få ta lite tid, då vet man att man landar i något som känns bra. Men det betyder inte att man bara ska gå och vänta tills man vet hur man vill ha saker, tvärtom! Det ska bli spännande att följa dig på vägen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>