…om Joshua tree

Imorgon är det Thanksgiving. Förra året firade vi med vänner och dagen efter åkte vi till Joshua tree, som är typ den coolaste platsen jag har varit på. Naturen är obeskrivligt häftig, och dessutom är det så barnfamiljsvänligt som en nationalpark kan bli. De kan det där med tillgänglighet, amerikanerna. Man kan köra bil överallt, och det är snitslat, skyltat och framkomligt.

Det hade varit fint om vi gjort den där trippen till en thanksgivingtradition, tycker jag.

Share

2 thoughts on “…om Joshua tree

  1. Där har jag inte varit, men Yosemite är mitt favvoställe i Kalifornien. Här i Utah finns det så många häftiga ställen att jag inte kan välja ett. Arches kanske? Eller Dead Horse Point… Visst är det kul att man kan ta sig så lätt runt många fantastiska naturupplevelser också med småbarn?

    • Yosemite är ju också helt fantastiskt fint! Utah tänker jag mig är häftigt, men har aldrig varit där. Än. Men det är jätteskönt att man kan åka nästan överallt med barn, allt blir så mycket enklare då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>