Godast förra veckan var nog den grillade hamburgaren som vi åt i helgen. Vi blandade wagyu och fläskfärs för lite saftigare burgare, och så rostade A paprikor och tomater som vi hade på, med lite fetaost, sallad, bacon och rödlök. På vitlöksgrillad ciabatta.
I veckan blir det nog nåt sånt här:
Måndag: Ugnsbakad lax och gratinerad broccoli
Tisdag: Pumpasoppa med kokosmjölk och ingefära
Onsdag: Grillad bratwurst med coleslaw
Torsdag: Pumpasoppan från tisdagen
Fredag: Tacos
Lördag: Spenatfylld spätta med vitvinssås
Söndag: Julfest med A:s jobb
Älskar hemmagjorda burgare, blir sååå gott
Spenatfylld spätta lät spännande
Hur gör du den ?
Hamburgaren ser riktigt god ut
Hemgjorda burgare är bäst! Den där spenatfyllda spättan, jaaaa… Alltså, det vet man ju aldrig förrän efteråt, som Emil sa. Men jag tänkte mig något i stil med detta: http://www.norrmejerier.se/recept/spenatfylld-rodspatta-med-vitvinssas
Ska definitivt testa
Tack för tipset!
Pingback: …om bästa snabbmaten och menyn för veckan | fråga ugglan