…om att vara tillbaka

Hej.

Det är jag igen. Jag är här nu.

Det var inte så att jag slutade skriva, jag bara gjorde det inte längre. Och först tänkte jag att det var en slags semester. Det var flytt och sommar och flytt igen, och inskolning på förskola och husköp och jag vet inte allt. Så jag tänkte att när allt lugnat ner sig lite, då kanske det går lättare.

Nu har det lugnat ner sig lite.

Det tog ett tag.

Men jag är här nu.

Share

11 thoughts on “…om att vara tillbaka

  1. Har också varit in här och kikat efter dig, kul att du är tillbaks! Det blir väl ett inlägg om den stora flytten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>