…om att tycka synd om sig själv

Jag ligger i soffan under täcket och kan nästan inte andas. Dricker ingefärste och äter Ben&Jerry’s chocolate fudge brownie, för det är det enda som hjälper. Teet mot täpptheten i näsan och bomullen som mitt huvud känns insvept i, och glassen mot ynkligheten som ofrånkomligen drabbar mig när jag blir sjuk.

Jag är precis så suddig i verkligheten som jag är på bilden.

Ta hand om mig, vill jag ropa kraxa, men hela familjen är ju ungefär lika ynkligt sjuka, och alla vill ligga och snörvla i någons famn och bli struken över håret. Utom Harry i och för sig, han verkar ha klarat sig. Men han är ju bara tre och en halv månad.

Det kanske är att förvänta sig för mycket.

Share

One thought on “…om att tycka synd om sig själv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>