…om att röra sig fritt

Igår var jag på konsert. Det var första gången på två månader som jag åkte iväg utan att ha en liten bebis på armen.

Och det var så himla skönt.

Vi har ändå hållit igång rätt bra sedan Harry föddes, tycker jag. Utflykter åt alla möjliga håll har det blivit. Och vi har provat vin och hängt på stranden och varit på restauranger och åkt på roadtrips och varit bortbjudna på middagar och bott på hotell och haft fest och varit på djurparken. Och det har ju gått bra, för det mesta.

Men känslan av att kunna åka iväg på egen hand, att röra sig lite mer fritt, den har jag saknat. Det inser jag nu.

Share

5 thoughts on “…om att röra sig fritt

    • Tack! :) Den ska gå att följa, bara söka på ‘fråga ugglan’ på Bloglovin. Borde väl lägga in en sån där knapp som en del har… Det här med bloggande är fortfarande rätt nytt för mig! Men jag lär mig…

    • Tack! Det är fascinerande det där, tidigare var det bara tid, och nu är det egentid. Normaltillståndet har helt klart förskjutits sedan man fick barn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>