…om att köpa med sig det bästa från Sverige

Imorgon åker A till Sverige en sväng. Eftersom han bara ska vara borta några dagar och därmed reser med lätt bagage så är möjligheterna att ta med saker tillbaka ganska goda. Med andra ord håller jag på att fila på en liten inköpslista.

Jag äter inte saltlakrits, renfilé är lite svårt att få med sig och det ligger faktiskt redan en kaviartub i kylen.

Det enda jag brukar be om när det kommer besökare från Sverige är typ inredningstidningar och disktrasor.

(Apropå diskussionen om ansvar i hemmet.)

Nej, jag kommer faktiskt bara på böcker den här gången. Det är så många spännande böcker som kommit ut i Sverige det senaste året och som jag velat läsa men som inte finns i digital form eller på amerikanska Amazon. De här tänkte jag bland annat be honom ta med tillbaka.

Och så cirka alla inredningstidningar som finns att köpa i kiosken på Arlanda. Det räknas nästan som böcker i mina ögon.

Nämligen.

Share

4 thoughts on “…om att köpa med sig det bästa från Sverige

    • Just det! Tack! Den hade jag skrivit upp på en liten lapp. Min sjumånadersbebis äter sådana där små lappar. Det är inte så bra för hur mitt minne fungerar… :)

      A: Hör du det? Köp den här också! De borde ha den på LundeQ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>