…om att föda barn i USA

Santa Barbara är inte som resten av USA, brukar några av mina amerikanska vänner säga. Och om det stämmer vet ju inte jag. Så när jag konstaterar att det där med förlossning och BB inte alls var så väldigt annorlunda från i Sverige så kanske det inte alls gäller USA, det kanske bara var här, i lilla, vackra, trygga Santa Barbara som det var så. Eller kanske var det bara just min förlossning som råkade bli precis sådär som jag ville.

Lugn. Tyst (nåja). Odrogad. Och de gjorde precis som jag sa och sånt gillar man ju.

Och BB sen. Utsikten från rummet. Roomservicemenyn. Och de bar min väska ner till bilen när vi åkte hem.

Och det trådlösa nätverket var stabilt. Bara en sån sak.

Och så, ja, världens finaste lilla bebis.

Share

One thought on “…om att föda barn i USA

  1. Pingback: …om ett sjukt system | fråga ugglan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>