…om att fira födelsedag

Man skulle kunna fylla trettio lite oftare. Inte varje dag kanske (för man blir ganska trött av ansträngningen), men en gång i veckan ungefär. Eller två.

Först blev jag väckt med sång och tårta, precis som det ska vara.

Eller, rättare sagt, först blev jag väckt med skrik och gråt en sisådär fjorton gånger. Om man nu tänker att födelsedagen börjar vid midnatt. Så det tänker man ju inte, för så vill man inte ha det på sin födelsedag.

Sång och tårta, alltså. Och teckning. Då vet man att man är vuxen på riktigt, när man blir uppriktigt glad för en teckning som sägs föreställa flygplan men som knappast ser ut som något annat än streck.

Efter frukosten packade vi in oss i bilen och åkte bort till Avila Beach.

Där hittade vi en sorts bondgård med världens mysigaste gårdsbutik och en massa djur som skulle klappas och matas och fotas. Och så hade de höbalslabyrinter, så klart. En för barn och en för vuxna. När vi äntligen hittat ut därifrån åt vi drottningpaj och färska hallon och sen klappade vi djuren ett varv till.

Sen hängde vi med fåglar som hoppade jämfota, drack champagne vid en bäck och badade bubbelpool. Fast allt det blev jag så utmattad av (betänk att jag åldrats väsentligt det senaste dygnet), så nu måste jag faktiskt sova. Det får bli mer imorgon!

Share

One thought on “…om att fira födelsedag

  1. Pingback: …om födelsedagsfirande | fråga ugglan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>