…om armhävningar

Jag har hakat på en armhävningsutmaning. Och det är ju ungefär den bästa styrkeövning som finns. Idag ska jag göra femtio stycken.

Inte alla på en gång, inte än. Men ändå.

Jag ser ju fortfarande på träningen lite som rehab. Men snart har väl magmusklerna satt sig där de ska, så att bålstabiliteten börjar likna något. Jag längtar efter att köra lite tung styrketräning i vårt utegym! Och tänk, om några månader kommer jag att kunna börja springa igen.

Och då kommer jag nog inte att vara lika sugen på det som jag är nu, gissar jag.

Share

2 thoughts on “…om armhävningar

  1. Jag kör en liknande armhävningsutmaning jag, 100armhävningar.se tror jag sidan heter, men bara en halv, så jag ska nå 50 st tänkte jag. Jobbigt men effektivt! Kämpa på, så gör jag också det.. :)

    • Bra där! Ja, jag vet inte ens vad som är målet med min utmaning. I antal räknat alltså. Men jag gick från typ 6 st förra veckan till att maxa på 16 i veckan, så det känns ju lovande. Hundra armhävningar, och så ett maraton på det. Det blir 2013, kanske…? Nästa år ska jag INTE vara gravid, så då ska det väl gå att träna lite vettigare får man hoppas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>