Fråga Ugglan

Beundrarbrev och frågor skickas till marie@fragaugglan.se eller till @MFlinkfeldt på Twitter.

6 thoughts on “Fråga Ugglan

 1. Har suttit och läst ett antal av dina inlägg om det som är viktigt på riktigt och ville bara ge dig lite uppmuntran och hejarop!

  Du skriver mycket bra och modigt om väldigt angelägna, och skrämmande, ämnen, så jag ville bara säga just det.

  Nätkärlek till dig!
  /M

 2. Hej! Jag hittade din blogg idag och blev jätteglad över hur du kan få fram dina åsikter så kortfattat, tydligt och välskrivet. Jag har själv många värda åsikter och tankar jag skulle vilja dela med mig av på internet t.ex., men jag har väldigt svårt för att skriva just kortfattat. Jag blandar in känslor och utfyllnadsord för mycket tror jag.
  Har du några tips så jag kan lära mig att få fram mina åsikter på ett enklare, tydligare och klarare sätt? Hur har du lärt dig skriva så bra?

  Skulle uppskattas mycket om du hade ett råd eller två!

  Mvh,
  Sussi

  • Kanske du till och med skulle orka skriva ett inlägg som handlar just om konsten att skriva tydligt och kortfattat för att få fram det man vill få fram och inte förvirra läsarna? Jag tror att vi är många som skulle uppskatta och lära oss mycket om du har orken och viljan att göra det. :) Du har en begåvning jag gärna vill lära mig av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>