…om att vara tillbaka

Hej.

Det är jag igen. Jag är här nu.

Det var inte så att jag slutade skriva, jag bara gjorde det inte längre. Och först tänkte jag att det var en slags semester. Det var flytt och sommar och flytt igen, och inskolning på förskola och husköp och jag vet inte allt. Så jag tänkte att när allt lugnat ner sig lite, då kanske det går lättare.

Nu har det lugnat ner sig lite.

Det tog ett tag.

Men jag är här nu.

…om vanliga dagar

Jag har haft den mest fantastiska helgen.

Och det bästa är att det inte varit några extravaganser, det har bara varit en vanlig helg. Men det vanliga är bara så bra just nu. Så himla, himla bra.

Lördagar är det soccer practice halv nio, sen åker vi hela familjen och äter brunch, och sen är det simskola med bägge barnen. Efter det slocknar barnen i bilen på vägen hem så när vi kommer hem tar vi en cocktail i solen på uteplatsen och sen fixar vi middag tillsammans i lugn och ro (nåja).

Och söndagar har vi oftast barnvakt några timmar på förmiddagen så då kan vi göra nåt kul tillsammans (eller jobba eh…). Igår var det morsdagsbrunch med mina mammakompisar nere i hamnen så vi drack mimosas och hängde och tittade på båtarna i några timmar. Sen på eftermiddagen kom några kompisar över till oss och grillade och så satt vi och pratade hela kvällen.

Kanske är det så att vi uppskattar det mer för att vi vet att vi bara ska bo här i sex veckor till? Men jag vill liksom ha det så här jämt.

Jämt.